Saknaden är stor.

Trodde inte saknaden kunde vara så stor för en person. Har haft ett par som har
gått bort av olika orsaker i mitt liv men det var din som tog hårdast. Varför kan jag
inte riktigt svara på. Men det var ruskigt jobbigt. Tittade på filmer som lagts upp med dig idag och på bilder och det var väldigt jobbigt att titta på.
Bilden är från när vi var på Öland 2008.  Det är en tid som man kommer minnes mycket väll.


Saknaden är stor av dig JOHAN <3 .
Men hoppas att du har det bra där du är just nu.
R.I.P JOHAN.
Skulle aldrig kunna tänka tanken.

Jag fattar inte hur man kan skaffa hund och sen bara slänga ut dom som att dom inte är värda något. Köper man en hund så köper man en hund för att man ska ha den enda tills den inte klarar av att leva längre eller vad man ska säga. Det är ju inget man köper för stunden för att det är kul bara för att dom är små och söta som valpar. Vad är det för folk som kan göra en sådan grej? Jag tycker som sagt att det ska införskaffas licens för att skaffa hund och man ska få gå speciella kurser för att man ska kunna få skaffa hund. För att man ska få folk att inse vad det är man ger sig in på. Det är en som kommer vara ens bästa vän.

Jag kan bara ta min hund som exempel. Skulle aldrig kunna slänga ut min hund på gatan för att jag skulle tröttna på han. Visst att man kanske kan bli lite irriterad på att han inte lyssnar jämt men träning ger färdighet. Min hund är som min bäste vän och skulle göra vad som helst för han.

Tycker det är synd om dom här hundarna som jag har en länk till att dom har blivet utslängada från sina hem för att folk har tröttnat. Är glad att det finns folk som kämpar och vill hjälpa hem lösa hundar.
http://www.infoom.se/mysite/index.php?sida=48646&user=13810
En annan hemsida jag tycker är bra :
http://www.hundarutanhem.se/

PS: Hade man haft pengar så skulle jag vilja om man fick fler på ens sida som skulle vilja hjälpa till i svåra tider och lätta tider att öppna något mer ställe som skulle kunna ta i mot flera hundar. Eftersom att det finns ju ett par stycken som stryker om kring här och där utan hem.
Kärlek & Respekt

Träning med Rockie.

Vi har under en längre period försökt att träna Rockie att gå fot och komma på inkallning men inget har direkt funkat som vi vill. Så när vi höll att ge upp så var det som han kom som en ängel från åvan, Mr Z. Han hjälpte oss att få en extra push att inte ge upp och han lärde ut lite nya saker som vi kunde ha stor användning för. Nu när vi tränar Rockie så tycker både jag och Lina att det är kul och man märker att Rockie tycker det är roligare att träna och man ser att han gör stora fram steg varje dag. Men han har mycket kvar att lära.


Är mycket tacksam för den hjälpt vi har fått av Mr Z .

Kärlek & Respekt

RSS 2.0