Lördag - söndag.

Vi börjar väll med lördag.

Ligger och sover och så ringer mobilen kl är 12:10 då är det Milli som ringer och frågar om vi kommer idag.
Frågar henne vad klockan är och hon säger det. Pratar en stund till sen när vi lägger på så blir det stress stress stress. Och vi sitter på tåget 12:36 mot Tranås. 

Vi kommer dit träffar Milli på stationen vi går hem till henne lämnar våra grejer och Rockie. Sen drar vi ner på stan för det är typ torgs loppis eller vad man ska säga. Dit kommer också Bulla och Hanna. Vi går runt ett tag sen går vi och handlar lite mat. Går hem till Milli äter mat och sen spelar vi texas och chicago. Hanna sitter och skryter om att hon ska vinna hela tiden. Men i slut ändan så var det jag som vann båda :)).

Sen gick Bulla och Hanna hem.

Då började jag,Lina och Milli spela alfapet som jag spelade för första gången. Gick åt helvete i stort sätt. Kom 2,3 och 3:a. Sen tittade vi på kl då var den 03:30 då var det dags att sova.


Söndag:

Vaknar upp, går ut och röker och sen tittar lite på tv. Sen vart det frukost. Efter frukosten tittade vi lite på tv och tycker vi skulle hitta på något. Så vi åkte hem till Bulla och Leo och pratade lite och åt lite kvälls mat eller vad man ska säga. Och helt plötsligt så hade bara klockan flygget i väg. Så vi tyckte det var dags att åka hem bara för att inte komma hem allt för sent.

Och nu sitter man hemma och tittar på Sverige-Norge.


Vill tacka Milli,Lina,Hanna,Bulla och Leo för en trevlig lördag och söndag.
Måste göras om någon mer gång. Och denna gång får det inte gå så lång
tid i mellan innan vi kommer ner igen.
                                                                                                 Kärlek & Respekt.


Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Har du inte blogg skriv din E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress så jag kan titta in på din:

Åsikten:

Trackback
RSS 2.0