Kamphund dödade katt

En igelkott och en katt blev brutalt attackerade av en lös kamphund. Katten klarade inte sig.

En privatperson larmade under natten till måndagen om att den sett ett gäng personer hetsa en pitbull mot en igelkott i Ljuraparken i Norrköping. 

En polispatrull skickades till platsen för att förhoppningsvis kunna rädda igelkotten.

Poliserna fann inga personer - och heller ingen pitbull. En igelkott fanns dock på plats - oskadd.

En katt blev däremot ihjälbiten av en lös kamphund på S:T Persgatan i Norrköping.

Enligt Wightsnews blev katten ihjälbiten när den satt i det öppna köksfönstret på nedre botten.

Hundägaren släppte lös hunden och i samband med detta hoppade den upp i fönstret och bet katten.

Polisen i Norrköping kunde inte på måndagsmorgonen ge besked om samma kamphund var inblandad i attackerna.

// Corren
Nu förstår jag inte riktigt vart jag ska börja någon stans. Känns som att jag till en början inte vill att visa ska vara äger till dom såkallade "kamphundarna". Införskaffa någon sorts av licens. Jag har själv en såkallad "kamphund" fast jag hatar ordet. Han är underbar mot allt och alla. Uppväxt med Rasmus och Ronja. Han har aldrig gjort en tendens till att hugga dom.  Så amstaffarna/pitbullarna m.fl. raser blir som man gör dom. Men skulle en tax eller liknade göra samma sak som det står i texten corren precis har skrivet så skulle det aldrig vara med i tidningen.

Tror corren m.fl. tidningar vill hänga ut dom såkallade "kamphundarna". För att kanske få ett förbud eller liknade mot dom. Pga att en del inte kan handskas med rasen. Eller det kanske är många som tror att dom blir lite mer macho med rasen.                                                                                                Kärlek & Respekt.

Lördag - söndag.

Vi börjar väll med lördag.

Ligger och sover och så ringer mobilen kl är 12:10 då är det Milli som ringer och frågar om vi kommer idag.
Frågar henne vad klockan är och hon säger det. Pratar en stund till sen när vi lägger på så blir det stress stress stress. Och vi sitter på tåget 12:36 mot Tranås. 

Vi kommer dit träffar Milli på stationen vi går hem till henne lämnar våra grejer och Rockie. Sen drar vi ner på stan för det är typ torgs loppis eller vad man ska säga. Dit kommer också Bulla och Hanna. Vi går runt ett tag sen går vi och handlar lite mat. Går hem till Milli äter mat och sen spelar vi texas och chicago. Hanna sitter och skryter om att hon ska vinna hela tiden. Men i slut ändan så var det jag som vann båda :)).

Sen gick Bulla och Hanna hem.

Då började jag,Lina och Milli spela alfapet som jag spelade för första gången. Gick åt helvete i stort sätt. Kom 2,3 och 3:a. Sen tittade vi på kl då var den 03:30 då var det dags att sova.


Söndag:

Vaknar upp, går ut och röker och sen tittar lite på tv. Sen vart det frukost. Efter frukosten tittade vi lite på tv och tycker vi skulle hitta på något. Så vi åkte hem till Bulla och Leo och pratade lite och åt lite kvälls mat eller vad man ska säga. Och helt plötsligt så hade bara klockan flygget i väg. Så vi tyckte det var dags att åka hem bara för att inte komma hem allt för sent.

Och nu sitter man hemma och tittar på Sverige-Norge.


Vill tacka Milli,Lina,Hanna,Bulla och Leo för en trevlig lördag och söndag.
Måste göras om någon mer gång. Och denna gång får det inte gå så lång
tid i mellan innan vi kommer ner igen.
                                                                                                 Kärlek & Respekt.


Ner bäddad.

Då ligger man ner bäddad i sängen med en hund vid sidan (snarkandes) och en katten vid fötterna. Börjar bli en aning varmt. Ett glas loka är upphällt. Nu blir det att titta på ett avsnitt av the king of queens. Sen blir det att sova så att man inte sover bort hela dagen.                                                                                                         Kärlek&Respekt


RSS 2.0